Σήμερα η δίκη του αδικοχαμένου συζύγου της Βικτώριας Καρύδα

της Άννας Καραπέτσα

726

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της» δηλώνει το γνωστό μοντέλο.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Βικτώρια Καρύδα καθώς εκδικάζεται σήμερα η πολύκροτη και με πολλά ερωτηματικά υπόθεση του αποτρόπαιου εγκλήματος που έγινε τον Οκτώβριο του 2018 Πανόραμα της Βούλας με θύμα τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή.

Φερόμενος ως δράστης είναι ένας 32χρονος από την Βουλγαρία, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του και ισχυρίζεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης έχει εμπλοκή στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής σε βάρος του και συγκεκριμένα υπάρχει βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία έξω απότο σπίτι του, το οποίο δείχνει, σύμφωνα και με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπο του κατηγορουμένου να «γαζώνει» τον επιχειρηματία.

Παρά τα προαναφερθέντα, ο 32χρονος επιμένει πως ούτε γνώριζε προσωπικά τον Γιάννη Μακρή ούτε είχε δοσοληψίες μαζί του επομένως ούτε κανένα απολύτως κίνητρο για να τον εκτελέσει. Ο ίδιος δηλώνει ακόμη ότι :” Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» θέτοντας υπό αμφισβήτηση και το βίντεο – ντοκουμέντο.