Συγκινητική κίνηση στην Ξάνθη – Συγκέντρωσαν 1,5 τόνο καπάκια για να αγοράσουν αναπηρικό αμαξίδιο

234B05AA6C113F9AE654F49481FE9744Κίνηση αγάπης από δημότες της Ξάνθης, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν χιλιάδες πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1,5 τόνο καπάκια, τα οποία πουλήθηκαν για 256 ευρώ, ώστε να αγοραστεί αναπηρικό καροτσάκι για νεαρή κοπέλα από την περιοχή, που είχε μεγάλη ανάγκη και χρειαζόταν τη φιλανθρωπία των συμπολιτών της.

Η συγκινητική κίνηση, ξεκίνησε στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης και αγκαλιάστηκε από πολλούς. Ετσι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός καπακιών, τα οποία πουλήθηκαν και πλέον βρέθηκαν τα χρήματα για την αγορά του αμαξιδίου.

Στην δράση συμμετείχαν πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς της περιοχής και φυσικά δεκάδες πολίτες που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν πλαστικά καπάκια. Μάλιστα δημιουργήθηκε η ομάδα “Καπακομάνια” που ανέλαβε και τον συντονισμό του όλου εγχειρήματος.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.