Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκαν 8 νέοι πελάτες – βιαστές της 12χρονης – Σοκάρουν οι διάλογοι με τον «Μιχάλη»

11136

Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκαν 8 νέοι πελάτες – βιαστές της 12χρονης – Σοκάρουν οι διάλογοι με τον «Μιχάλη»

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης
Νέες ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ένας ακόμα κύκλος συλλήψεων με πελάτες-βιαστές της 12χρονης.

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει και έχουν ταυτοποιηθεί 8 νέα πρόσωπα που φέρεται να βίασαν έναντι αμοιβής τη 12χρονη μετά από ραντεβού μέσω του Ηλία Μίχου.

Ποιοι είναι
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, τα 8 πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι δύο Έλληνες και 6 αλλοδαποί με καταγωγή από το Πακιστάν.

Τα στοιχεία των 8 νέων προσώπων προέκυψαν μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, στις αρχές Απριλίου.

Δεκάδες κρούσματα κοροναϊού σε συνέδριο επιστημόνων του CDC – Δεν φορούσαν μάσκα
Τότε είχε περιγράψει τους δράστες και είχε δώσει πληροφορίες για τα σημεία που τους είχε συναντήσει, για τα αυτοκίνητά τους και άλλες λεπτομέρειες που βοήθησαν στην ταυτοποιήσή τους σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές μέσα από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί, κυρίως του Ηλία Μίχου.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα από την ΕΛΑΣ, έδειξαν στη 12χρονη τουλάχιστον 25 φωτογραφίες υπόπτων μεταξύ των οποίων και των 8, τους οποίους και αναγνώρισε.

Νέα δικογραφία και ποινικές διώξεις
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τα νέα αυτά πρόσωπα σχηματίζεται νέα δικογραφία και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εις βάρος τους και πιθανόν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα η 12χρονη έχει δώσει 6 συμπληρωματικές καταθέσεις και για την υπόθεση κατηγορούνται ήδη 24 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν προφυλακισθεί. Πρόκειται για 22 Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.

Σοκάρουν οι διάλογοι με τον «Μιχάλη»
Στο μεταξύ σοκάρουν οι διάλογοι που είχε με την 12χρονη ο 58χρονος ναυτικός γνωστός με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Πρόκειται για το δεύτερο άτομο, μαζί με τον Ηλία Μίχο, που έβρισκε πελάτες-βιαστές στη 12χρονη έναντι αμοιβής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μπαμ» τα μηνύματα αυτά εντοπίστηκαν στο κινητό του «Μιχάλη» και συγκεκριμένα στην εφαρμογή Instragram, τα οποία ανακτήθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Στα μηνύματα αυτά ο 58χρονος λέει μεταξύ άλλον στη 12χρονη: «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε μεγάλα κυκλώματα, αρκεί να είσαι συνεργάσιμη».

Σε άλλο σημείο ζητά από την 12χρονη να του βρει και άλλο κορίτσι. Μάλιστα της προτείνει να βρίσκει πελάτες και για την 19χρονη αδερφή, κάτι που απέρριψε αμέσως η 12χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει καταθέσει η 12χρονη, με τον 58χρονο δεν είχε συναντηθεί ποτέ. Η επαφή έγινε όταν της έκανε πρόταση φιλίας ο 58χρονος και ο Ηλίας Μίχος της ζήτησε να το αποδεχθεί. Μάλιστα πολλές φορές ο Ηλίας Μίχος συνομιλούσε μαζί του σαν να ήταν η 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού παίρνοντας ο ίδιος τα λεφτά από πελάτες που έβρισκε ο «Μιχάλης».