Σεμπάστιαν Μπέαρ: Μετά τα παρακάλια στην Έμιλι Ραταϊκόφσκι να τα ξαναβρούν το «ρίχνει έξω»

338

Sebastian_-_Emily

Προχωράει τη ζωή του κανονικά ο Σεμπάστιαν Μπέαρ καθώς εθεάθη έξω με φίλους και φαινόταν ευδιάθετος μετά τον χωρισμό του από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

«Ήταν με μια παρέα τεσσάρων τύπων. Όλοι έδειχναν χαρούμενοι και γελούσαν σαν να έκαναν πάρτι», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο «Us Weekly» χθες όταν εντόπισε τον 35χρονο σε γκουρμέ παντοπωλείο της Νέας Υόρκης.

«Δεν έδειχνε να ενοχλείται καθόλου από το δράμα στη ζωή του», είπε η πηγή.

Η έξοδος του Μπέαρ έρχεται μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού του από το 31χρονο μοντέλο τον περασμένο μήνα. Η Ραταϊκόφσκι πυροδότησε τις εικασίες περί χωρισμού νωρίτερα φέτος, αφού εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη χωρίς τη βέρα της.

Η ηθοποιός του «I Feel Pretty» και ο Σεμπάστιαν Μπέαρ- που παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018- δεν έχουν ακόμη μιλήσει δημοσίως για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο «Us» ότι δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το ειδύλλιό τους ακόμα.

«Ο Μπέαρ προσπαθεί για μια δεύτερη ευκαιρία με την Ραταϊκόφσκι, αλλά εκείνη δεν θέλει να ξανασμίξουν», δήλωσε μια δεύτερη πηγή στο «Us», σημειώνοντας ότι υπήρξε ένα «περιστατικό απιστίας» που συνέβαλε καθοριστικά στον χωρισμό τους.