Σεμινάριο τηλεπαρουσίασης με τον Σταμάτη Μαλέλη

624

Αν θες και εσύ να γίνεις ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους, πρέπει να λάβεις μέρος στο σεμινάριο “Γίνε τηλεοπτικός παρουσιαστής”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Απριλίου, υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, με την βοήθεια της Ελεονώρας Μελέτη, του Γιάννη Ντσούνου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, θα βρίσκονται στην New Media Studies, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, το Σάββατο και την Κυριακή για να μάθετε όλα όσα χρειάζονται για την εύρεση των ειδήσεων μέχρι και το τελευταίο στάδιο, δηλαδή τη στιγμή που εκπέμπεται στους τηλεοπτικούς δείκτες του κόσμου. Πρόκειται για ένα κορυφαίο σεμινάριο, όπου τελειώνοντας θα έχετε τη γνώση όλης της προετοιμασίας μίας εκπομπής, τη θεματολογία που θα πρέπει να έχει , την πρόσκληση των καλεσμένων, την παρουσίαση του θέματος, την έκτακτη επικαιρότητα και τέλος το κλείσιμο της εκπομπής.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην προετοιμασία, την εκτέλεση και το post-production μιας τηλεοπτικής εκπομπής, να γνωρίζει τις διαδικασίες παραγωγής ειδήσεων στην τηλεόραση, καθώς και αυτές της τηλεπαρουσίασης.

Κατά τη διάρκεια των 8 ωρών θα υπάρξουν διαλείμματα που θα προσφέρεται καφές και brunch. Η New Media Studies λαμβάνει σημαντικά υπόψιν της, την οικονομική δυσχέρεια και για το λόγο αυτό η τιμή ορίστηκε στα 190€. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την σχολή στο τηλέφωνο 2107709100.

 

workshop ΜΑΛΕΛΗΣ

"Γίνε τηλεοπτικός παρουσιαστής" Ένα μοναδικό #workshop -σεμινάριο on studio2 ημερών -13 και 14 Απριλίου- μαζί με την @Maria Anastasopoulou, την Ελεονώρα Μελέτη και τον @Γιάννη Ντσούνο υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη.info : 2107709100 {θέσεις περιορισμένες}

Gepostet von New Media Studies am Mittwoch, 27. März 2019