Σεμέδο: Το πρώτο μήνυμά του μετά τις κατηγορίες για βιασμό – «Θα απονεμηθεί δικαιοσύνη, κάνουν λάθος όσοι δεν με πίστεψαν»

394

semedooo

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε για πρώτη φορά θέση για τις κατηγορίες βιασμού και με ανάρτηση στα social media ξεκαθαρίζοντας πως είναι αθώος ενώ πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα για να σηκωθεί ξανά και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά


Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά την υπόθεση στην οποία βρίσκεται μπλεγμένος με την κατηγορία του βιασμού με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να τονίζει για άλλη μια φορά πως είναι αθώος και πως θα αποδείξει σε όσους δεν τον πίστεψαν ποιος είναι ο Σεμέδο.

Αναλυτικά το μήνυμα του άσου του Ολυμπιακού:

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος για αυτό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».

Πηγή: protothema.gr