Σελίν Ντιόν: Ανησυχία για την υγεία της – Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία

93

celine_dion

«Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω» δήλωσε η τραγουδίστρια

Ανησυχία προκάλεσε η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, μετά την ανακοίνωση πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει τη μάχη της με μια ανίατη ασθένεια.

Τον Δεκέμβριο είχε ήδη ανακοινώσει ότι είχε ακυρώσει ορισμένες ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

Σήμερα, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους φαν της στο Instagram, ότι ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Courage», προσθέτοντας πως «εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της».

Δημοσίευσε μια εικόνα των ημερομηνιών της περιοδείας της που ακυρώθηκαν και δήλωσε:

«Με τεράστια απογοήτευση πρέπει να ανακοινώσουμε σήμερα την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας Courage. Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%.Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!».

Δείτε την ανάρτηση

 

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της λίστας των προγραμματισμένων συναυλιών της που ακυρώθηκαν.

Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει η Σελίν Ντιόν

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Stiff Person (δύσκαμπτου ατόμου).

shutterstock_644957533__1_

Η πάθηση, η οποία προσβάλλει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους και προκαλεί ανεξέλεγκτη ένταση των μυών τελικά αφήνει τους πάσχοντες σαν «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς σταδιακά κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, αφήνοντας τους πάσχοντες ανίκανους να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες που επιβραδύνουν την εξέλιξη και η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.