Σελένα Γκόμεζ: Πάσχει από διπολική διαταραχή!

της Μαντώς Μπερδέ

859

Σε μια εξομολόγηση για την υγεία της προχώρησε η Σελένα Γκόμεζ, καθώς έκανε γνωστό πως πάσχει από διπολική διαταραχή.

Στη σειρά «Bright Minded» της Μάιλι Σάιρους, μίλησε η Σελένα Γκόμεζ, όπου μοιράστηκε για πρώτη φορά μία άγνωστη πτυχή της ζωής της.


Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στη φίλη της αλλά και σε 180 χιλιάδες θεατές ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. «Πρόσφατα επισκέφθηκα ένα από τα καλύτερα ψυχιατρικά νοσοκομεία στην Αμερική, το νοσοκομείο McClean , και ύστερα από συζήτηση σχετικά με όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι είμαι διπολική» ανέφερε η σταρ.

Η ποπ τραγουδίστρια τόνισε το πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση προκειμένου να μην υπάρχει φόβος και πως αυτό βοήθησε και την ίδια, λέγοντας: «Και μόλις έμαθα περισσότερες πληροφορίες για αυτό, στην πραγματικότητα με βοήθησε. Δεν με τρομάζει πλέον τώρα που ξέρω. Νομίζω ότι ο κόσμοςφοβάται όταν ακούει κάτι τέτοιο. Το έχω δει ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου. Είμαι από το Τέξας, όπου γενικά δεν μιλούν σχετικά με την ψυχική υγεία. Πρέπει να δείχνεις εντάξει. Και μετά βλέπω θυμό να συσσωρεύεται στα παιδιά και στους εφήβους».


Μάλιστα, σε αυτό τη βοήθησε πολύ και η μητέρα της η οποία όταν η Σελένα ήταν μικρή και φοβόταν τους κεραυνούς. Έτσι, της πήρε βιβλία σχετικά με τους κεραυνούς και της είπε ότι όσο  πιο πολύ επιμορφώσει τον εαυτό της πάνω στους κεραυνούς, τόσο λιγότερο θα τους φοβάται.