Σεισμός στη Σάμο: Νεκρά δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν από τοίχο

123

paidia-kataplakwthikan

Πρόκειται για μαθητές γυμνασίου – Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό – Κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και το κορίτσι – Στην Αθήνα μεταφέρεται τρίτο παιδί, με βαριά κατάγματα, αλλά και 62χρονη τραυματίας

Δύο μαθητές, ηλικίας 17 και 15 ετών, καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε στη διάρκεια του ισχυρού σεισμού των 6,7 ρίχτερ στη Σάμο. Το αγόρι  ανασύρθηκε νεκρό, ενώ λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και το δεύτερο, ένα κορίτσι. Παράλληλα, έχει ζητηθεί αεροδιακομιδή, ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ένα τρίτο παιδί, 14 ετών που έχει βαριά κατάγματα. Το τρίτο παιδί τραυματίσθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο της τραγωδίας με τα δύο νεκρά παιδιά και θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Με C-130 μεταφέρεται στην Αθήνα και 62χρονη γυναίκα που επίσης έχει υποστεί βαριά κατάγματα. Τραυματίσθηκε από πτώση τοίχου στη διάρκεια του σεισμού και θα νοσηλευθεί στο ΚΑΤ.

Παιδιά Σάμος απεγκλωβισμός

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στο νοσοκομείο της Σάμου έχουν διακομισθεί συνολικά οκτώ τραυματίες και παραμένουν νοσηλευόμενοι εκεί 7, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ στο Κέντρο Υγείας του Καρλοβασίου άλλοι 10 τραυματίες, που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Δείτε βίντεο: Φονικός σεισμός 6,7 στη Σάμο – Τραγωδία με δυο νεκρά παιδιά

Φονικός σεισμός 6,7 στη Σάμο - Τραγωδία με δυο νεκρά παιδιά

Πηγή: Πρώτο Θέμα