Σε πρώτο πλάνο ο Μπουά στον Ολυμπιακό

του Δημήτρη Πλάτη

359

Τα δεδομένα για τον Ελβετό εξτρέμ της Βασιλείας.

Στο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κέβιν Μπούα.

Ο Ελβετός εξτρέμ της Βασιλείας φαίνεται πως έχει όλο το <<πακέτο>> που ψάχνουν οι Πειραιώτες μετά την πώληση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γούλβς.

Από την Παρασκευή έχουν προκύψει διάφορες πληροφορίες για τον 26χρονο άσο,όπως ότι έχει πρόταση στα χέρια του από τους <<ερυθρόλευκους>> με 570.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αυτή τη στιγμή.Το συμβόλαιο του Μπούα λήγει το καλοκαίρι και σήμερα το <<Φως των Σπόρ>> αναφέρει πως μόλις πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για την αλλαγή στην καριέρα  του.

Από την πλευρά τους,οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του συγκεκριμμένου παίκτη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους.<<Σύμμαχος>> φαίνεται πως είναι και ο πατέρας -μάναντζερ του Μπούα,Άνχελ και περιμένει πως την κατάλληλη στιγμή θα φτάσει η προσφορά από μεριάς <<ερυθρολεύκων>>.

Η Βασιλεία,τώρα,αναμένεται να προσπαθήσει να δέσει τον Μπούα με νέο συμβόλαιο,ενώ
παράλληλα υπάρχουν και άλλες ομάδες (όπως η Μπεσίκτας) που παρακολουθούν την περίπτωσή του,αλλά στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.