Σε πανηγυρικό κλίμα η αποφοίτηση των φοιτητών της New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη

446

Attachment-1

Σε μια υπέροχη βραδιά, όλο χαμόγελα, χθες Παρασκευή 20/6 έγινε η απονομή των Πτυχίων της New Media Studiesστους Σπουδαστές της χρονιά 2012-2013. Βρίσκονταν όλοι εκεί ,σε μια σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Έβρου 44), για να επισφραγίσουν δύο υπέροχά χρόνια.

Με τον Κο Σταμάτη Μαλέλη να τονίζει ότι : «Η σημερινή μέρα δεν είναι το τέλος της διαδρομής ,αλλά η απαρχή μια θαυμάσιας σταδιοδρομίας. Θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας, για οτιδήποτε και αν χρειαστείτε». Παράλληλα δήλωσε συγκινημένος που μια άξια φουρνιά σπουδαστών αποφοίτησε από την New Media Studies.

Ενώ ο Γενικός Διευθυντής Κο Φώτης Βασιλείου από την πλευρά του ,ευχαρίστησε τα παιδιά, μη παραλείποντας να συμπληρώσει : «Από την New Media Studies φεύγετε έχοντας όλα τα εφόδια για να χαράξετε με επιτυχία τον δρόμο σας για το μέλλον. Μέσω της σχολής γεμίσατε εμπειρίες και γνώσεις που σας ανοίγουν την πόρτα για μια θαυμάσια πορεία με ότι και αν ασχοληθείτε»! Η βραδιά έκλεισε με μουσική ,συζήτηση ,με πρόσωπα χαμογελαστά αλλά και σίγουρα για το μέλλον που τους άνοιξέ η φοίτησή τους στην New Media Studies!