Σε καραντίνα η Κιμ Καρντάσιαν: «Μου λείπουν οι αδερφές μου»

της Μαντώς Μπερδέ

152

Οικειοθελώς έχει τεθεί σε καραντίνα η Κιμ Καρντάσιαν, δηλώνοντας στα σόσιαλ μίντια πόσο πολύ της λείπουν οι αδερφές της.

Την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» ακολουθεί και η Κιμ Καρντάσιαν, ώστε να μπορέσει να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό.

Η τηλεοπτική περσόνα και επιχειρηματίας, μένει στο σπίτι της απομονωμένη, χωρίς να βλέπει τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, αλλά ούτε τις αδερφές της, Κόρτνεϊ, Κλόε, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ.

Έτσι, για να περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος της, αποφάσισε να οργανώσει το προσωπικό της αρχείο με φωτογραφίες. Ανάμεσά τους, βρήκε μία παλαιότερη φωτογραφία της με την αδερφή της Κλόε, από την προετοιμασία του μακιγιάζ τους. Μάλιστα την ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας: «Έβαζα σε μία σειρά τις φωτογραφίες στο κινητό μου και βρήκα αυτή και μου λείπουν οι αδερφές μου. Αλλά μένουμε μακριά η μία από την άλλη καθώς είμαστε οικειοθελώς σε καραντίνα. Είναι σκληρό αλλά πρέπει να το κάνουμε για την ασφάλεια τη δική μας και των άλλων ανθρώπων. Παρακαλώ μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις που μας ζητούν να μείνουμε σπίτι για να μην διασπείρουμε τον κορωνοϊό. Θα το περάσουμε όλοι μαζί αυτό. #Μαζί και ξεχωριστά!».

Η αδερφή της, Κλόε, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της Κιμ: «Μου λείπεις!»