Πριγκίπισσα Diana: Σε έκθεση η στολή που φόρεσε σε ναρκοπέδιο της Αγκόλα 

Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού», για πρώτη φορά εκτίθεται στο παλάτι του Κένσιγκτον η ειδική προστατευτική στολή που φόρεσε η Νταϊάνα για να περπατήσει στο ναρκοπέδιο της Αγκόλα.

Ήταν το 1997, μόλις λίγους μήνες πριν τον τραγικό της θάνατο στο Παρίσι, όταν η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα επισκέφθηκε την αφρικανική χώρα και προσπάθησε με τον περίπατο σε ένα ενεργό ναρκοπέδιο να ευαισθητοποιήσει τα κράτη για τα χιλιάδες παιδιά που είχαν χάσει τη ζωή τους ή είχαν ακρωτηριαστεί παίζοντας σε τέτοια ναρκοπέδια.

Στην έκθεση με τίτλο «Diana: Her Fashion Story», που άνοιξε τις πύλες της σε αίθουσα του παλατιού τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από το μοιραίο δυστύχημα της πριγκίπισσας στο Παρίσι και στην οποία παρουσιάζονται φορέματα και τουαλέτες της Νταϊάνας, πρόσφατα εκτίθενται, εκτός από την ειδική προστατευτική στολή και οκτώ τουαλέτες της Νταϊάνας, οι τρεις εκ των οποίων δόθηκαν από τους γιους της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Ανάμεσα στις τουαλέτες που δάνεισαν στην έκθεση οι δύο γιοι της πριγκίπισσας ξεχωρίζει ένα μάξι φόρεμα Versace, που είχε φορέσει η Νταϊάνα σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Σικάγο.

Πηγή: protothema.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.