Σε δύο χρόνια ολοκληρώνονται τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια!

της Λίνας Μ.

H αναβάθμιση κι επέκταση των αεροδρομίων σε 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδος, θα ολοκληρωθεί σε δυο καλοκαίρια.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Fraport Greece, φέτος θα ολοκληρωθούν σταδιακά τα έργα αναβάθμισης των αεροδρομίων στης Σάμου, της Μυτιλήνης, της Ρόδου, της Σκιάθου, του Ακτίου και της Κεφαλονιάς.

«Σε δυο καλοκαίρια θα είναι έτοιμα και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα. Νέοι χώροι check-in, νέα εστιατόρια, καινούρια εμπορικά καταστήματα, νέα τέρμιναλ» λέει ο Αλεξάντερ Τσίνελ, διευθύνων σύμβουλος της Fraport, στην Γερμανική εφημερίδα Die Welt. To 2021 θα γίνει παράδοση των νέων αεροδρομίων σε Κω, Σαντορίνη, Μύκονο, Κέρκυρα και στο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Ο Αλεξάντερ Τσίνελ, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, όταν είχε εγκατασταθεί στη χώρα μας, άκουσε πολλά. «Στην Ελλάδα οι Γερμανικές εταιρείες είναι κατακτητές όχι επενδυτές. Ακόμη και σήμερα, οι επικριτικές φωνές δεν έχουν σταματήσει, αλλά η εχθρότητα έχει περιοριστεί πολύ». «Η Fraport Greece είναι κατά 99,5% ελληνική», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. «Υπάρχουν μόνο τέσσερις αλλοδαποί υπάλληλοι: δύο Γερμανοί, ένας Αμερικανός και ο ίδιος που είναι Αυστριακός». Στάθηκε επίσης, στην άποψη των περισσότερων από τους Γερμανούς. «Η ευρέως διαδεδομένη στη Γερμανία επιφύλαξη ότι οι Έλληνες είναι πολύ τεμπέληδες για να εργαστούν, δεν ευσταθεί».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.