Σάμος: «Σκότωσαν έναν καλό άνθρωπο» – Tι λένε για 75χρονο που βρέθηκε νεκρός

275

astynomia

Μια περίεργη υπόθεση δολοφονίας, ενός 75χρονου από το Παλαιόκαστρο της Σάμου, ερευνά εδώ και λίγες ώρες η αστυνομία του νησιού καθώς κατά τον εντοπισμό του, η σορός του έφερε θανατηφόρα τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον άτυχο άνδρα εντόπισε στην περιοχή Αλυκή Ψιλή Άμμος ο γιος του, ο οποίος τον αναζητούσε καθώς τον καλούσε στο τηλέφωνο κι εκείνος δεν απαντούσε. Στο νησί έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 75χρονου, η οικογένεια του οποίου είναι ιδιαίτερα γνωστή σε όλο το νησί, έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στο Παλαιόκαστρο και υποστηρίζουν στο protothema.gr πως στην περιοχή Αλυκή ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί με το επαγγελματικό του όχημα:

«Δυστυχώς σκότωσαν, άγνωστο μέχρι στιγμής το πως και το γιατί έναν καλό άνθρωπο. Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στο Παλαιόκαστρο, όπου ζούσε μόνιμα με την οικογένεια του. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες οικογένειες που έχουμε στο χωριό μας. Είχε ένα βυτίο και προφανώς στις Αλυκές, όπου βρέθηκε νεκρός πρέπει να είχε πάει κάποιο δρομολόγιο και να έγινε το κακό. Λένε πως τον βρήκε νεκρό ο γιος του. Είναι ακόμα νωρίς και οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη. Είχε μια κόρη κι ένα γιο. Πως σκοτώνουν τόσο εύκολα τους ανθρώπους; Έχεις κάποια διαφορά υπάρχει τρόπο να την λύσης, όχι να αφαιρέσεις την ζωή του άλλου».