Σακίρα – Τζένιφερ Λόπεζ: Πάνω από 1.300 καταγγελίες για το σόου στο Super Bowl

της Μαντώς Μπερδέ

285

Για πορνογραφικό θέαμα κατηγόρησαν πάνω από 1.300 τηλεθεατές την εμφάνιση της Σακίρα με την Τζένιφερ Λόπεζ στο πιο αγαπημένο αθλητικό γεγονός της Αμερικής, λόγω της σέξι παρουσίας τους στη σκηνή.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση της Σακίρα με την Τζένιφερ Λόπεζ στο ημίχρονο του Super Bowl, με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών να λαμβάνει 1.312 καταγγελίες από τηλεθεατές. Ορισμένες από τις καταγγελίες, οι οποίες στάλθηκαν στο CNN από αξιωματούχους της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών, προέρχονταν από γονείς που αισθάνθηκαν ότι τα παιδιά τους εκτέθηκαν σε “πορνογραφικό θέαμα”. Από την άλλη, μερίδα ενηλίκων πίστευαν ότι η παράσταση ενθάρρυνε το sex trafficing.

Πολλοί γονείς έμειναν σαστισμένοι αφού παρακολούθησαν την παράσταση με τα παιδιά τους. Σχεδόν οι μισές από τις 1.300 καταγγελίες ανέφεραν ότι η επίδειξη που έκαναν οι δύο βασίλισσες της ποπ ήταν ακατάλληλη, ειδικά για τα παιδιά. Ακολουθούν μερικές μόνο από τις καταγγελίες:

“Η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο ημίχρονο του Super Bowl ήταν εντελώς απαράδεκτη για ένα γεγονός που παρακολουθούν κυρίως οικογένειες συμπεριλαμβανομένων των παιδιών”, δήλωσε ένας θεατής της Utah. “Έπρεπε να στείλω τα παιδιά μου έξω από το δωμάτιο, έτσι ώστε να μην είχαν εκτεθεί σε κάτι που δεν έπρεπε να έχουν δει”.

“Η οικογένειά μου ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα παρακολουθούσε το Super Bowl. Ωστόσο, δεν ήμουν διατεθειμένος να εξηγήσω στην 11χρονη κόρη μου γιατί η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ντυμένη τόσο προκλητικά ή γιατί χορεύει σε στύλο. Η κόρη μου ρώτησε αν αισθανόταν άρρωστη λόγω του ότι έχει τόσο πολύ δέρμα εκτεθειμένο”, παραπονιόταν ένας θεατής από την Ουάσινγκτον.

“Η εμφάνιση του ημιχρόνου ήταν σεξουαλικής φύσης. Δεν έχω δει ποτέ τόσες σεξουαλικές πόζες έξω από πορνό περιοδικά”, δήλωσε ένας θεατής της Νέας Υόρκης. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν για το κούνημα των γλουτών από τις δύο σταρ.