Ρούλα Πισπιρίγκου: Την Τετάρτη η απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

202

roula-pispirigkou2

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε σειρά αιτημάτων που υπέβαλε ο συνήγορος της 34χρονης, μεταξύ αυτών η επανεξέταση του καθηγητή κ. Ράικου

Η ώρα της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης Τζωρτζίνας με χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης έφτασε.

Η κατηγορούμενη μητέρα θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έπειτα από αποδεικτική διαδικασία εννέα περίπου μηνών.

Νωρίτερα, σήμερα το δικαστήριο είχε απορρίψει σειρά αιτημάτων που υπέβαλε ο συνήγορος της 34χρονης Αλέξης Κούγιας, μεταξύ αυτών η επανεξέταση του καθηγητή Ν. Ράικου, η διενέργεια ενδελεχούς γονιαδιακό ελέγχου στο παιδί, η προσκόμιση ιατρικών εγγράφων από νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε, κ.ά. Αναγορεύοντας μάλιστα στο δικαστήριο προς υποστήριξη των αιτημάτων του ο κ. Κούγιας και θέλοντας να καταδείξει πως η «Δικαιοσύνη παραπλανήθηκε» στη συγκεκριμένη υπόθεση κυρίως από την τοξικολογική εξέταση του καθηγητή Ν. Ράικου που εντόπισε την κεταμίνη στο αίμα του παιδιού, ανέφερε πως η υπόθεση της εντολέα του θα απασχολήσει δύο επιστημονικά συνέδρια στο εξωτερικών «ως Πισπιρίγκου Gate».