Ρούλα Πισπιρίγκου: Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού

98

pispirigkou_anakritis_art

Θα μεταφερθεί σε ειδικό κελί – Έρευνα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Η 33χρονη ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς για την κεταμίνη

Σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε χθες ομόφωνα προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά από μια μαραθώνια απολογία περίπου 5 ωρών, στη διάρκεια της οποίας η κ. Πισπιρίγκου αρνήθηκε τις κατηγορίες, η 33χρονη φερόμενη ως δράστις θα προαυλίζεται μόνη της και συγκεκριμένες ώρες, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της, αφού το κλίμα εναντίον της περιγράφεται ήδη ως εκρηκτικό στις γυναικείες φυλακές.

Η μεταγωγή της ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.30, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στον Κορυδαλλό είναι αυξημένα καθώς η 33χρονη είναι «κόκκινο πανί» για τις συγκρατούμενές της.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, όταν ενημερώθηκε για την προφυλάκισή της, καθώς δεν αποδέχτηκε καμία κατηγορία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, δηλώνοντας αντίθετα πως «επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα