Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανθρώπινο λάθος που δεν έχει καταγραφεί» η χορήγηση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, λέει η 33χρονη

110

Είπε ότι η χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα ήταν «ανθρώπινο λάθος που δεν έχει καταγραφεί» – Ηταν ψύχραιμη ενώπιον της ανακρίτριας και αρνούνταν συνεχώς τις κατηγορίες – Οι απαντήσεις της στις ερωτήσεις που της τέθηκαν

Αμίλητη και με σκυμμένο το κεφάλι, έφυγε χθες λίγο τις 9 το βράδυ από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, προσωρινά κρατούμενη πλέον για τη βαριά κατηγορία που τη θέλει να έχει δολοφονήσει την κόρη της Τζωρτζίνα με κεταμίνη, μέσα σε θάλαμο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Η 33χρονη γυναίκα αρνήθηκε σε κάθε τόνο την κατηγορία που αντιμετωπίζει και βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και από εκεί σήμερα αναμένεται να πάρει το δρόμο για τις φυλακές. Νωρίς χθες το μεσημέρι κατά την είσοδό της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συγκεντρωμένοι την αποδοκίμασαν έντονα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της ενώπιον της 18ης ανακρίτριας, η 33χρονη, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ψύχραιμη αλλά και συνειδητοποιημένη. Όλες οι απαντήσεις που έδινε στα πολλαπλά ερωτήματα που της τέθηκαν από την ανακρίτρια σχετικά με το θάνατο της 9χρονης κόρης της κινούνταν στην γραμμή της άρνησης της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα