Ρόδος: Νεκρός 23χρονος τουρίστας – Χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έκανε σερφ

232

shutterstockserf

Παρά της εκκλήσεις της παρέας του να μην κολυμπά ενώ βρέχει, εκείνος απολάμβανε τη θάλασσα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή

Από κεραυνό έχασε τη ζωή του σήμερα στη Ρόδο, ένας 23χρονος Βρετανός τουρίστας, που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης.

Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων τουριστών να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 23χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν σχετική έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο μετεωρολόγος του Real Voice 99.5 Γιάννης Μανωλάς, προειδοποιούσε με συνεχείς ανακοινώσεις μέσα από την ομάδα του στο Facebook δύο ώρες πριν συμβεί το τραγικό συμβάν ότι θα ξεκινούσε έντονη κακοκαιρία με καταιγίδα, χαλαζόπτωση και “βομβαρδισμό” από κεραυνούς στις περιοχές από Λίνδο, Κάλαθο, Χαράκι, Αρχάγγελο, Κολύμπια κλπ (όπως και συνέβη), ώστε να απομακρυνθεί και ο κόσμος από τις παραλίες.

Πηγή: realvoice995