Ρίτα Γουίλσον: Κατηγορεί τον Σκοτ Ρούντιν για την κακή του συμπεριφορά , όταν τού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

351

rita_wilson

«Είναι το είδος ανθρώπου, που κάνει κάποιον να νιώθει άχρηστος, ανάξιος και αντικαταστάσιμος», σχολίασε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Χανκς

Η Ρίτα Γουίλσον μίλησε για την άσχημη εμπειρία της συνεργασίας της με τον Σκοτ Ρούντιν. Αποκάλυψε πως ο παραγωγός προσπάθησε να την «καταστρέψει», όταν έμαθε ότι η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως αναφέρει η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός στο New York Times, συνεργαζόταν με τον παραγωγό το 2015 για το έργο του Broadway «Fish In The Dark», όταν και έμαθε για την ασθένεια της. Μόλις, όμως, τού αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα, ο παραγωγός αντέδρασε διαφορετικά από ότι περίμενε η Ρίτα Γουίλσον.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Παραπονέθηκε αμέσως για την άδεια που θα χρειαζόμουν και ζήτησε να δει τα ιατρικά αρχεία. Η διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής, Άννα Σάπιρο, αναστατώθηκε, απλώς και μόνο επειδή θα έπρεπε να ψάξει για αντικαταστάτρια.»

Μάλιστα, το θέμα δεν έληξε εκεί, καθώς λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η παράσταση η 64χρονη ηθοποιός δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το μάνατζέρ της. Τής ανακοίνωσε ότι ο χειρούργος της θα έπρεπε να καλέσει αμέσως την ασφαλιστική της εταιρεία, όπως απαίτησε ο Σκοτ Ρούντιν.

Η ηθοποιός σχολίασε: «Όλο αυτό το συμβάν με πονάει ακόμα πολύ. Προφανώς έκανε ό,τι έκανε για να με φοβίσει. Ένιωσα ότι έψαχνε έναν τρόπο να με απολύσει νόμιμα. Είναι το είδος ανθρώπου, που κάνει κάποιον να νιώθει άχρηστος, ανάξιος και αντικαταστάσιμος».