Ραϊόλα: «Θέλω να φέρω έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στην Ρεάλ Μαδρίτης»

του Γιώργου Σταματούκου

304

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως στόχος του είναι να φέρει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στην Ρέαλ Μαδρίτης και σενάρια για Πογκμπά.

Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μάνατζερ στον κόσμο. Αρκετοί σταρ έχουν ως μάνατζερ αυτόν και ένας από αυτούς είναι ο Πογκμπά.

Ο Ιταλός Μάνατζερ τόνισε πως θέλει να φέρει έναν σταρ το καλοκαίρι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ραϊόλα δήλωσε: «Σίγουρα θέλω να φέρω έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, θέλω να το κάνω αυτό το καλοκαίρι αν τα καταφέρω. Θα ήταν μια τεράστια τιμή για εμένα και για τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας
τεράστιος σύλλογος. Η σχέση με τους Μαδριλένους είναι πολύ καλή, έχω συχνή επικοινωνία με τον Χοσέ Άνχελ και απολαμβάνω να μιλάω για ποδόσφαιρο μαζί του».

Επίσης, μίλησε για τον Πογκμπά: Ο Πογκμπά έρχεται από μια δύσκολη περίοδο για αυτόν. Όμως ας είμαστε ξεκάθαροι, ο Πολ θέλει να να κάνει καλές εμφανίσεις και να καταφέρει να
ανεβάσει όσο πιο ψηλά την Γιουνάιτεντ. Θέλει να επανέλθει άμεσα στην ομάδα και να βεβαιωθεί πως θα επιστρέψει ο σύλλογος στο Τσάμπιονς Λιγκ».