Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει»

Τον Δεκέμβριο του 2017, η ζωή, τα γέλια, οι χαρές σταμάτησαν για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και που τον καθήλωσε στο κρεβάτι.


Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με αφορμή την εκδίκαση της αγωγής 3 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο 44χρονος παρουσιαστής ως αποζημίωση για την ανεπαρνόρθωτη ζημιά που έχει υποστεί η υγεία του, μίλησε για την κατάστασή του, λέγοντας χαρακτηριστικά στη Realnews: «Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από το τροχαίο. Από τότε για μένα οι ημέρες κυλούν διαφορετικά. Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει και για εμάς ένα δεύτερο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα».

Η ίδια με θλίψη αναφέρει χαρακτηριστικά για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της: «Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος δεν έχει αναρρώσει. Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. Όμως, ξέρω ότι είναι εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και αυτό δεν άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αγάπη του -αυτό που μετράει περισσότερο- υπάρχει. Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο, καταλαβαίνω ότι τον αναγνωρίζει και χαίρεται. Τα μάτια του λάμπουν. Μέσα σε όλα αυτά που έχουμε περάσει, το δικαστήριο δεν με “τυφλώνει” συναισθηματικά. Περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε».

Όταν τίποτα δεν έδειχνε να συννεφιάζει τον καθαρό ουρανό της ζωής τους…

Πηγή φωτό: Papadakis pressΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.