“Ποντικοί” λήστεψαν 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο στην Βουλιαγμένη

Δεν τους έφταναν τα χρήματα, πήραν και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

 

Με λεία που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ έφυγαν από πολυτελές σπίτι στη Βουλιαγμένη διαρρήκτες, οι οποίοι έδρασαν με επαγγελματικό τρόπο.

Η σπείρα εισέβαλε στην οικία 62χρονου συνταξιούχου αφού πρώτα προχώρησαν σε παρακολούθηση του σπιτιού και βεβαιώθηκαν ότι οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν. Έψαξαν όλους τους χώρους, μέχρι που βρήκαν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Όπως κατέθεσε ο 62χρονος ιδιοκτήτης, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 500.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Οι δράστες ήταν προσεκτικοί στις κινήσεις τους, φορούσαν γάντια και έψαχναν αποκλειστικά για μετρητά και αντικείμενα πολύ μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν κινήσεις τους από τις παρακολουθήσεις που εκτιμάται ότι έκαναν τις προηγούμενες ημέρες στον δρόμο της Βουλιαγμένης όπου βρίσκεται το σπίτι. Μάλιστα, έγινε εξονυχιστική έρευνα για τον εντοπισμό γενετικού υλικού των δραστών.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας. Ο 62χρονος είχε μία εξαιρετική επαγγελματική διαδρομή ως αρχιτέκτονας. Η διάρρηξη έγινε γνωστή από δημοσίευμα του cnn.gr και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.