“Λυπάμαι που σας ψήφισα ” είπαν στον Νίκο Παππά

352

Το Κιλκίς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς όμως δεν ήταν καθόλου ευχάριστη η παρουσία του αφού συνάντησε αρκετούς κατοίκους οι οποίοι και παραπονέθηκαν για την συμφωνία των Πρεσπών.

Επέλεξε το Κιλκίς ο Νίκος Παππάς γιατί στα ακριτικά χωριά των Ευζώνων, της Μεταμόρφωσης και της Ποντοηράκλειας του νομού Κιλκίς, έχουν τοποθετηθεί  συστήματα δορυφορικής λήψης, στο πλαίσιο του προγράμματος «καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης» της χώρας. Βέβαια όπως φαίνεται, μόνο το τηλεοπτικό σήμα δεν ενδιέφερε μιας και σε συνομιλία που είχαν φάνηκε το μόνο θέμα που τους ενδιέφερε ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών, η ” προδοσία της Μακεδονίας” όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικό της κατάστασης που αντιμετώπισε ο Νίκος Παππάς ήταν ένα περιστατικό στο χωριό Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κάτοικοι με το που αντίκρισαν τον Νίκο Παππά τού είπαν πως είναι ανεπιθύμητος. «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;», είπαν χαρακτηριστικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας είπε «όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ανεπιθύμητοι στον δήμο». Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς το παρέλαβε και χαμογέλασε.

Στη συνέχεια, ένας ηλικιωμένος του είπε: «Τι κάνατε; Τι κάνατε; Προδώσατε τη Μακεδονία; Μία μέρα Σκοπιανοί θα είναι εδώ». Ο Νίκος Παππάς τον άκουσε χαμογελαστός, ωστόσο ο ηλικιωμένος συνέχισε να τα «ψέλνει» και του είπε «λυπάμαι που σας ψήφισα».

Ακόμη, από μακρινή απόσταση, ένας άλλος κάτοικος φώναξε προς τον υπουργό: «Ο,τι έχετε να πουλήσετε πουλήστε τα. Εχει κι άλλα πιο πάνω».