“Πυρ και μανία” οι φοιτητές του Cambridge με τον πρίγκιπα William!

Έχουν βουήξει τα βρετανικά ΜΜΕ!

william

Τι κι αν είσαι ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας… τι κι αν είσαι ο Δούκας του Cambridge… δεν μας νοιάζει καθόλου, φαίνεται να βροντοφωνάζουν οι φοιτητές του ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου… του Cambridge στον Δούκα της πόλης τους εν ονόματι… William!

Πυρ και μανία είναι οι φοιτητές του πανεπιστημίου με τον William! Ο λόγος; ΑΜΕΣΩΣ! Θυμάστε που πριν μερικές μέρες σας είχαμε γράψει ότι ο πρίγκιππας θα ξαναγυρίσει στα θρανία για να παρακολουθήση σεμινάρια αγροτικήες εκμετάλλευσης στο πανεπιστήμιο του Cambridge; Ε, οι φοιτητές μόλις του άκουσαν αυτό έξαλλοι έγιναν, διότι όπως ισχυρίζονται ο William δεν αξίζει μια θέση εκεί διότι δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα!

Μάλιστα οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι δημιουργήθηκε ειδικό πρόγραμμα σπουδών προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πρίγκιπας!

Και σαν μην έφτανε αυτό κάποια βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι αν κάποιος άλλος είχε την βαθμολογία του πρίγκιπα δεν θα μπορούσε να εισαχθεί στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο!

Ανάμεσα σε αυτούς που δυσανασχετούν είναι και η απόφοιτη Μελίσα Μπέριλ η οποία αναφέρει… «Η εισαγωγή του Γουίλιαμ αποτελεί προσβολή για κάθε φοιτητή που πέρασε στο Κέιμπριτζ με τους απαιτούμενους βαθμούς. Είναι προσβολή για όποιον δεν ρύθμισε τις σπουδές του βάσει των αναγκών του. Είναι προσβολή για όποιον συγκέντρωσε μεγαλύτερη βαθμολογία στις εισαγωγικές εξετάσεις, από τον Γουίλιαμ αλλά δεν κατάφερε να εισαχθεί στο Κέιμπριτζ».

Να σημειωθεί ότι ο Δούκας του Cambridge έγινε δεκτός στο διάσημο Πανεπιστήμιο για να παρακολουθήσει σπουδές Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων για 10 εβδομάδες.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.