Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τα μπουζούκια

162

Αρκετά νυχτερινά κέντρα και θέατρα ρίχνουν πρόωρη αυλαία για την προστασία του κοινού από τον κορωνοϊό.

Η εξάπλωση της πανδημίας πλέον του κοροναϊού και στη χώρα μας έχει επηρεάσει κάθε έκφανση της καθημερινής μας ζωής και των συνηθειών μας. Από τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται δεν έμεινε αλώβητη ούτε η ψυχαγωγία.

Δεκάδες είναι πλέον οι αναβολές και ακυρώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων που ανακοινώνονται καθημερινά, ενώ «θύματα» του κορονοϊού έχουν πέσει αρκετά θέατρα και νυχτερινά κέντρα που αναγκάζονται να ρίξουν πρόωρα αυλαία για την προστασία του κοινού.

Έτσι μετά το πρόωρο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου Ιερά Οδός με το σχήμα Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος και Έλλη Κοκκίνου, καθώς και την αναβολή της πρεμιέρας του σχήματος Πάολα-Νίκος Κουρκούλης στο Teatro, αρκετά μαγαζιά επιλέγουν να κλείσουν προσωρινά ή οριστικά για την τρέχουσα σεζόν τις πόρτες τους σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του φονικού ιού.

Ήδη το Estate με Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Στέλιο Ρόκκο, όπως και το Box Athens με τις MEΛΙSSES και την Τάμτα έχουν κατεβάσει ρολά. Τέλος και για το σχήμα Καίτη Γαρμπή-Γιώργος Σαμπάνης στο Έναστρον, αλλά και για τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Baraonda και τον Διονύση Σαββόπουλο στο Άλσος.

Τις εμφανίσεις της για τουλάχιστον μια εβδομάδα αναστέλλει και η Άννα Βίσση στο Hotel Eρμού όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.