Οι πρωτεργάτες του ”1ου Γεύματος Αγάπης” μιλούν στην ομάδα του lay-out.gr

 collage

Εμπνευστής-διοργανωτής του 1ου γεύματος αγάπης ήταν ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, άνθρωπος με όραμα και ευαισθησίες. Ενώ επάξια στην εκτελεστική ομάδα ήταν Μάνια Αλιβιζάτου & η Εύα Τριανταφυλλοπούλου.

Ρεπορτάζ : Παναγιώτας Καλογήρου & Ελευθερίας Ταγγά

Παρόλο την κούραση και το άγχος καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί τους και να μας πουν 2 λόγια σχετικά με αυτή τους την πράξη.

  • Η Παναγιώτα Καλογήρου έκανε μια μίνι ανάκριση στον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο.

Στην Ερώτηση “Ποιο το έναυσμα για αυτήν σας την ενέργεια;” Ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος απάντησε ως εξής:

  • Η Ελευθερία Ταγγά μίλησε με την Μάνια Αλιβιζάτου.

Στην ερώτηση “Πως νιώθετε που συμμετέχετε σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση που προβάλει την αξία της φιλανθρωπίας εν μέσω κρίσης;”

Η  Μάνια Αλιβιζάτου δήλωσε: Καταρχάς να σου πω ότι ήτανε μία ιδέα που είχε ο Χρήστος από πέρυσι, και φέτος μόλις μου είπε ότι σκέφτεται να κάνει κάτι τέτοιο προσφέρθηκα να τον βοηθήσω για να βγει όλο αυτό τόσο ωραίο και να Ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι. Είναι πάρα πολύ ωραίο να νιώθεις ότι βοηθάς τους συμπολίτες σου που έχουν ανάγκη και τους δίνεις μια τόσο μεγάλη χαρά.

Πιστεύετε ότι το αθλητικό ιδεώδες μπορεί αν κάνει την διαφορά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα;

Πιστεύω ότι ο αθλητισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που περνάει η Ελλάδα. Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομική είναι και κοινωνική. Ο αθλητισμός θεωρώ ότι έμπρακτα Μπορεί να δώσει ένα τέλος και σε κάποια φαινόμενα που υπάρχουν ανάμεσα μας όπως ο ρατσισμός.

Ποιο θετικό μήνυμα παίρνεται προσωπικά από αυτή την δράση;

Από αυτή τη δράση το μήνυμα που πήρα έχει και το πάρα πολύ θετικό που μου άφησε είναι ότι όλοι αθλητές θέλουν να βοηθάνε. Και τι εννοώ μ αυτό, Εννοώ Πως δεν είναι απρόσωποι, Ξέρουν τι γίνεται στη χώρα μας και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει και θέλουν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν.

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να προσφέρει ο κόσμος αν δεν μπορεί να παραβρεθεί στην εκδήλωση; 

Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να προσφέρει στους συνανθρώπους του, θα βρει τρόπο να το κάνει. Και όχι μόνο στους συνανθρώπους του αλλά ακόμα και στα αδέσποτα ζώα ας πούμε για παράδειγμα. Πρέπει να γίνουμε όλοι λίγο περισσότερο άνθρωποι και να βοηθάμε και αυτούς που δεν έχουν αλλά και αυτούς που χρειάζονται την βοήθειά μας ξαναλέω όπως τα αδέσποτα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.