Η πριγκίπισσα Νταϊάνα απειλούσε την Καμίλα – Έχω στείλει κάποιους να σε σκοτώσουν

27.06.2017 | 19:27 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

ImageHandler (6)

Το «άλλο πρόσωπο» της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών επιχειρεί να αναδείξει η συγγραφέας των γαλαζοαίματων Πένι Τζούνορ με την βιογραφία της Καμίλας Πάρκερ Μπόουλς, δεύτερης συζύγου του πρίγκιπα Κάρολου, που είχε γίνει η πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία, όταν έγινε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του διαδόχου του θρόνου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η βιογραφία της Δούκισσας της Κορνουάλης κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στη Βρετανία με αφορμή τα 70α γενέθλιά της στις 17 Ιουλίου. Σύμφωνα με το βιβλίο, που αναμένεται να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στο παλάτι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα την νύχτα στην ερωμένη του συζύγου της.

«Έχω στείλει κάποιους να σε σκοτώσουν. Είναι απέξω», έλεγε η Νταϊάνα στην αντίζηλό της, σύμφωνα με την συγγραφέα, η οποία επικαλείται μαρτυρίες φίλων αλλά και της οικογένειας της Καμίλα.

Η Τζούνορ υποστηρίζει ότι το βιβλίο του Άντριου Μόρτον «Diana: Her True Story» για την ζωή της πριγκίπισσας περιέχει ανακρίβειες, καθώς η Νταϊάνα είχε «μεθύσει» από την εξουσία που της δόθηκε πολύ σύντομα και χειραγωγούσε τον Τύπο, στον οποίο ασκούσε γοητεία δίνοντας ψευδείς ειδήσεις για να εκδικηθεί τον Κάρολο.

Ως ένα τέτοιο παράδειγμα η Τζούνορ αναφέρει την επιστροφή της Καμίλα στη ζωή του πρίγκιπα στα τέλη του 1986, όταν είχαν ήδη γεννηθεί οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, αρχικά ως μιας πλατωνικής φίλης ενώ η Νταϊάνα είχε δηλώσει στον Μόρτον πως οι δύο τους είχαν ερωτική σχέση.

Παρόλο, που και η ίδια η Νταϊάνα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις όταν η Καμίλα είχε πλέον ερωτική σχέση με τον Κάρολο, η πριγκίπισσα, σύμφωνα με την Τζούνορ, έπαθε μαζί της εμμονή. Το 1989 σε πάρτι που ήταν καλεσμένες και οι δύο γυναίκες, η Νταϊάνα έφερε την Καμίλα σε δύσκολη θέση, όταν μπροστά σε όλους της είπε: «Θέλω να ξέρεις ότι γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και τον Κάρολο. Δεν γεννήθηκα χθες!».

Σύμφωνα με την συγγραφέα Πένι Τζούνορ, στα τελευταία έντεκα χρόνια του γάμου της η πριγκίπισσα ήταν πικραμένη, θυμωμένη και καθόλου καλά και η βιογραφία της, την οποία η Νταϊάνα υπαγόρευσε στον Άντριου Μόρτον και μιλούσε για απόπειρες αυτοκτονίας και για τον Κάρολο, που κατά την ίδια υστερούσε ως πατέρας, θα πρέπει να διαβαστεί με εξαιρετική προσοχή.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.