Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτή θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένοι!

Σε λίγες μέρες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ!

Πλέον, γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη εκείνη εμφάνιση που πρέπει να κάνει ο Harry με την Meghan ως παντρεμένο πια ζευγάρι.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington, η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για τη Meghan και το Harry μετά το γάμο θα είναι προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου.Φέτος ο Κάρολος συμπλήρωσε τα 70 έτη ζωής του και στις 22 Μαΐου θα γίνει ακόμα μια γιορτή στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών. Η γιορτή θα λάβει χώρα στους κήπους του Buckingham και το παρόν θα δώσει και ο πρίγκιπας William αλλά και η δούκισσα Καμίλα.

Στη συγκέντρωση θα τιμηθεί η στήριξη του Καρόλου σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και στρατιωτικές του συνεργασίες ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που αναβάλλεται ταξίδι του μέλιτος.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.