Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αγόρι ή κορίτσι; Η αποκάλυψη της Δούκισσας

403

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αυστραλία, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδί, μέσα από ανακοίνωση του παλατιού.

Το νέο βασιλικό μωρό αναμένεται να έρθει στην οικογένεια τον Απρίλιο του 2019, αλλά τίποτε άλλο δεν γνωρίζει κανείς για αυτό το μωρό.

Μια από τις μεγαλύτερες απορίες που έχουν οι βασιλικοί φανς είναι το φύλο του μωρού που περιμένει ο πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex. Θα αποκτήσουν αγόρι ή κορίτσι; Θα το ονομάσουν Diana ή Arthur; (τα δύο επικρατέστερα ονόματα). Ορίστε όμως ποια είναι η αλήθεια.

Αγόρι ή κορίτσι θα αποκτήσει ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Κατά τη διάρκεια των βραβείων Endeavour Fund Awards στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στο Λονδίνο, η Meghan φαίνεται (όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί) να λέει ότι «Δεν ξέρουμε», όταν ρωτήθηκε για το αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι. Επιβεβαιώνοντας το ότι κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού η Meghan εξήγησε: «Ναι, αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Βασικά και ο υπόλοιπος κόσμος θα το μάθει όταν το μάθει η Meghan και ο Harry!».

Οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού τους μέχρι την 16 έως την 20η εβδομάδα, αλλά η Meghan μόλις αποκάλυψε ότι επέλεξε να μην ξέρει αν θα φέρει στον κόσμο αγόρι ή κορίτσι.

Το μωρό θα είναι 7ο στη διαδοχή του θρόνου.

Τι προβλέπει ο κόσμος;

Κατά τη διάρκεια μιας επίσημης εξόδου που είχε το ζευγάρι, ένας φοιτητής συνεχάρη το ζευγάρι για το μωρό. «Προβλέπω ότι θα είναι αγόρι» και ο Harry του απάντησε, «Όλοι προβλέπουν ότι θα είναι κορίτσι». Λίγο αργότερα κάποιος άλλος είπε στον Δούκα του Sussex, «Ελπίζω να είναι κορίτσι» και εκείνος του απάντησε: «Το ίδιο και εγώ!».

Πότε ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ανακοίνωσαν το φύλο των μωρών τους.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κατάφεραν να κρατήσουν το φύλο των μωρών τους κρυφά, μέχρι την ημέρα που τα έφεραν στον κόσμο. Για την ακρίβεια, το ζευγάρι είχε μιλήσει και δημόσια για την απόφαση να μην μάθουν το φύλο του μωρού πριν την γέννηση.

Γιατί κρατούν κρυφό το φύλο του μωρού;

Πρόκειται για μια παράδοση που έχουν οι γαλαζοαίματοι. Κανείς δεν θέλει να μάθει το φύλο του μωρού που θα αποκτήσει και αν το μάθει, το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό και δεν το ανακοινώνουν πριν από τη γέννηση!

Έχει σπάσει κάποια βασιλική οικογένεια αυτή την παράδοση;

Ναι! Η πριγκίπισσα Diana γνώριζε ότι θα αποκτήσει αγόρια πριν φέρει στον κόσμο τον William και τον Harry.