Πώς τα λουλούδια του γάμου Χάρι-Μέγκαν μπορούσαν να βλάψουν τη πριγκίπισσα Σαρλότ

της Μαντώς Μπερδέ

354

Με σοβαρό ενδεχόμενο δηλητηρίασης κινδύνεψε η πριγκίπισσα Σαρλότ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα λουλούδια που φορούσε.

Σε μεγάλο κίνδυνο θα μπορούσε να έχει τεθεί η υγεία της πριγκίπισσας Σαρλότ, στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το 2018.

Ο πρίγκιπας Χάρι, θέλοντας να τιμήσει τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, επέλεξε τα αγαπημένα της λουλούδια από τον κήπο του Kensington Palace για μια τόσο ξεχωριστή ημέρα για αυτόν, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, τα συγκεκριμένα λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν απειλή για τα παιδιά.

Πρόκειται για τον κρίνο της κοιλάδας, ο οποίος παρά το ευχάριστο άρωμά του και το όμορφο παρουσιαστικό του, μπορεί να γίνει επιβλαβής για την υγεία των μικρών παιδιών λόγω της τοξικότητάς του.

“Όλα τα μέρη του φυτού θεωρούνται δυνητικά τοξικά καθώς περιέχει πάνω από 30 καρδιακές γλυκοσίδες, πολλές από τις οποίες αναστέλλουν την καρδιακή δραστηριότητα. Το φυτό είναι τόσο επικίνδυνο που μια πιθανή κατάποση θα μπορούσε να οδηγήσει σε δωμάτιο εντατικής ή πιο σπάνια σε θάνατο. Μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές σε ένα σπίτι χωρίς παιδιά ή κατοικίδια”, τονίζουν οι ειδικοί.

Πληροφορίες: Express.co.uk