Πως να φλερτάρεις διακριτικά- Μπες ξανά στο παιχνίδι!

arxiki

Κορίτσια, επιτέλους το καλοκαίρι ήρθε! Οι διακοπές άρχισαν για τα καλά με πολλές βόλτες, βουτιές, καφέδες και εξόδους…της Αννίτας Κάτσικα- Τριανταφυλλίδου 

Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε, το φλερτ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, γιατί ξέρουμε πως ζωντανεύει, αναζωογονεί και φτάνει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Μας αρέσει να ξέρουμε οτι κάποιος μας κοιτάει για ένα δυνατό χαρακτηριστικό του προσώπου μας ή για το σώμα που προσπαθούσαμε να φτιάξουμε ένα χρόνο στα γυμναστήριο. Ας καταρρίψουμε λοιπόν τον μύθο οτι μόνο ένας άντρας πρέπει να φλερτάρει και ας δούμε αναλυτικά τους πέντε δοκιμασμένους τρόπους που μπορείς να αρχίσεις το παιχνίδι διακριτικά…

1) Ματιές που λένε τα πάντα..
Ωραίος διάλογος οι ματιές! Δε λέω ωραία η επαφή, ωραία τα χάδια και τα φιλιά αλλά τα μάτια δείχνουν ότι θα ακολουθήσει στη συνέχεια Η ισχυρότερη αίσθηση που διαθέτει ο άνθρωπος ,μπορείς απλά κοιτώντας ελκυστικά να δώσεις το πράσινο φως και να καταλάβει ο άλλος αυτό που δε λες με λόγια.

Woman flirting with uninterested male friend in a coffee house

2) Δώσε βάση στη γλώσσα του σώματος!
Μια ολόκληρη επιστήμη…η στάση του σώματος μαρτυράει επιθυμίες, τι διάθεση έχεις και πόσο σε ενδιαφέρει ο άλλος. Όταν μας αρέσει κάποιος συνήθως γέρνουμε όλο το σώμα μας προς τος μέρος του και τον ακούμε με προσήλωση. Άν κάτι τέτοιο δε γίνεται γιατί είστε σε διαφορετικές παρέες τότε εφάρμοσε άλλη στρατηγική!
glossa-tou-somatos13) Τι πιο ωραίο από ένα πλατύ χαμόγελο;
Μια γυναίκα με πολλή διάθεση και χαμόγελο σίγουρα θα τραβήξει τους άντρες κοντά της σαν μαγνήτης. Χαμογέλασε! Είτε έχεις περάσει πολλά και δύσκολα είτε χώρισες πριν ένα μήνα και σε παράτησε χωρίς εξήγηση. Αφού το χει πει και ο Αντωνάκης ρε κορίτσια “Χαμογέλασε πάει πέρασε!”
dontia-370x2904)Ομιλία
Γιατί δεν κατάλαβα, κακό είναι; Εσύ φταις που ψάχνεις την τουαλέτα ή σου τελείωσε ο αναπτήρας και θες επειγόντως να καπνίσεις; Βρες έναν έξυπνο τρόπο για να τον προσεγγίσεις και όλα τα άλλα άσε τα πάνω του! Εσύ έκανες το πρώτο βήμα τώρα αν αυτός θέλει να ανταποκριθεί θα συνεχίσει την συζήτηση.depositphotos_7340203-stock-illustration-couple-talk-think-love-in5) Χαρτοπετσέτα και κραγιόν γιατί είμαστε παραδοσιακοί τύποι!
Εντάξει ας υποθέσουμε, πως το αγόρι που φλερτάρεις είναι ντροπαλό και δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα. Και εσύ σκέφτεσαι μανιωδώς τρόπους να τον προσεγγίσεις και να μάθεις έστω το όνομα του. Το να πας στο τραπέζι που κάθεται με τους φίλους του ξέχνα το, δεν θες να γίνεις επίκεντρο του κόσμου ένα ρημαδόνομα θες! Ωραία, πάρε χαρτοπετσέτα και γράψε το κινητό σου με κραγιόν ή στυλό. Ένας παραδοσιακός τρόπος που πιάνει πάντα, φεύγοντας πέρασε από δίπλα του και δώσε του το διακριτικά στο χέρι.
kragion-homepage

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.