Πολιτικοί, φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Θεσσαλονίκη!

266

 

sm1,

Πλήθος κόσμου έδωσε και αυτή τη φορά το παρόν στην παρουσίαση του δεύτερου κατά σειρά βιβλίου του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star κ. Σταμάτη Μαλέλη, «Το Τέρας κι Εγώ. Κατάθλιψη: Το λυκόφως και το λυκαυγές», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πολιτικά πρόσωπα, φίλοι, συγγενείς, αλλά και απλός κόσμος βρέθηκε εκεί για να σταθεί δίπλα στον Σταμάτη Μαλέλη. Το θέμα με το οποίο ασχολείται το βιβλίο, είναι πολύ σημερινό… η κατάθλιψη.

”Η κατάθλιψη είναι μια νόσος. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να το λέμε. Πρέπει να ζήσουμε φυσιολογικά. Πρέπει να αδράξουμε τη ζωή”, δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κόσμος τον συνεχάρη από κοντά για την κατάθεση ψυχής που κάνει στο βιβλίο του και καταγράφει τα προσωπικά του βιώματα με την κατάθλιψη!

”Τσαλακώνει τόσο πολύ την εικόνα του, την εικόνα του παντοδύναμου διευθυντή που και γω αναρωτήθηκα κάποιες φορές αν είναι απαραίτητο”, δήλωσε ο δημοσιογράφος και στιχουργός, αλλά και στενός φίλος και συνεργάτης του Σταμάτη Μαλέλη, Κυριάκος Ντούμος.

”Τολμά να καταθέσει αυτό που βίωσε και έτσι να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους που έχουν κάποια συμπτώματα και δεν θέλουν είτε να το παραδεχτούν είτε να απευθυνθούν στους ειδικούς”, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη.

Δείτε το βίντεο: