«Πόλεμος» Νέγκα – Μεσσαροπούλου: Η δημοσίευση των ιδιωτικών SMS

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της Αθηναΐδας Νέγκα, η οποία αποφάσισε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Instagram την προσωπική συνομιλία που είχε με την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν το τηλεοπτικό παιχνίδι της παρουσιάστριας, «Κουζίνα…για δύο» στο Open Tv να «κόβεται» πριν καν ξεκινήσει.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, δημοσιογράφος και της εκπομπής του Alpha «Happy Day», επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και την ρώτησε αν κόβεται το παιχνίδι που θα παρουσίαζε.

Η Νέγκα εκνευρίστηκε και άρχισε να της κάνει πλάκα, κάτι που μάλλον δεν κατάλαβε η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε τον τα SMS τους στο instagram.

 

 

 

Mετά από αυτό, η Μεσσαροπούλου θεώρησε ότι η Νέγκα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη.

Αντί αυτού η Νέγκα έγραψε στο instagram:

«Πρέπει να ζητήσω συγνωμη στην Μεσσαροπουλου ? Πείτε μου .της απάντησα με χιούμορ .δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω ;; .κ τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία ,πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο ,πρέπει να της ζητήσω συγνωμη που της απάντησα με χιούμορ ;είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ κ τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή .δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα .θα μείνω με την απορία». 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.