Ποιος λέει: «Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο Σπαλιάρας; 4000; Εγώ έχω πάει με 5000 γυναίκες!»;

Να ξεπεράσε σε… ρεκόρ τον Γιάννη Σπαλιάρα φαίνεται πως έχει βαλθεί γνωστός τραγουδιστής ο οποίος… ευθαρσώς λέει ότι ξεπερνάει τον γοητευτικό Γιάννη κατά… 1000 γυναίκες!

Φυσικά, το χιούμορ είναι διάχυτο για τον εν λόγω καλλιτέχνη ο οποίος μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, στην εκπομπή Ooh la la!

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμο ο οποίος μίλησε στη Σάσα Σταμάτη τόσο για τη σχέση του όσο και για το αν έχει απατήσει το ταίρι του. «Αν έχω απατήσει; Τη σχέση μου τώρα όχι. Στο παρελθόν πολλές φορές. Δεν ξέρω με πόσες γυναίκες έχω πάει. Δεν τις έχω μετρήσει. Πόσες έχει πει ο Σπαλιάρας; 4000; Θα πω 5000 εγώ. Έχω πάει με 5000 γυναίκες. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Κουραστικά βέβαια. Πλάκα κάνω. Να έχω πάει με 50; Έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω με γυναίκες και πηγαίνω μόνο με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ ερωτευμένος. Ζηλεύω πολύ. Κάνω σκηνές» είπε μεταξύ αλλων ο τραγουδιστής.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.