Ποιον δεν κάλεσε στο γάμο της η Τζένη Μπαλατσινού;

της Λίνας Μ.

Λίγες μέρες μετά τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια, στενός συνεργάτης της Τζένης, αποκάλυψε πως δεν προσκλήθηκε στην τελετή.

Δυο εβδομάδες πέρασαν από τον κλειστό γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια στο Λυκαβητό. Παρόλο που το μυστήριο τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, είδαμε πολλούς ανθρώπους της σόουμπιζ. Όμως, όπως αποκαλύφθηκε, έλειπε ένας πολύ στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, μιλώντας «Στην Φωλιά των Κούκου» δήλωσε πως δε δέχτηκε πρόσκληση από το ζευγάρι δίνοντας τους όμως τις ευχές του.

«Δε με κάλεσε στον γάμο της η Τζένη Μπαλατσινού. Ήταν πολύ κλειστός ο γάμος. Εύχομαι να ζήσουν ευτυχισμένοι γιατί τους έχουμε ζήσει και στην παρέα. Κάνουμε και λίγη παρέα. Τους χαίρομαι. Όποτε βρισκόμαστε περνάμε καλά. Ο Βασίλης είναι λίγο ανταγωνιστικός στα παιχνίδια, αλλά ευτυχώς παίζουμε μαζί και κερδίζουμε. Περνάμε καλά, είναι ωραίοι και τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι» ανέφερε ο παρουσιαστής.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.