Πλατεία Ομονοίας: Λίγο πριν από τα εγκαίνια

της Μαντώς Μπερδέ

587

Πολύ κοντά στα εγκαίνια της νέας πλατείας Ομονοίας βρίσκονται οι διαδικασίες όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση της ιστορικής πλατείας Ομονοίας βρίσκονται οι εργασίες, καθώς όπως έγινε γνωστό με βίντεο από τον δήμο συνεργεία γέμισαν με νερό το συντριβάνι χθες βράδυ.

Ο σχεδιασμός παραπέμπει στη γνωστή τις περασμένες δεκαετίες (προ της κατασκευής μετρό) πλατεία, όταν το στρογγυλό σιντριβάνι με το γκαζόν και τους τεράστιους πίδακες νερού είχε αναδειχθεί σε εμβληματικό τοπόσημο του κέντρου. Η πλατεία όπως φαίνεται θα γίνει και πάλι πόλος έλξης των Αθηναίων, προσδίδοντας μια ευχάριστη νότα στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε μια φωτογραφία της πλατείας από ψηλά σχολιάζοντας: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις