Πήγαν στα χιόνια και κατάφεραν να γυρίσουν με την Πυροσβεστική – Η περιπέτεια τεσσάρων Κρητικών

lagkadia_xionia_011_customΜία παρέα τεσσάρων κρητικών εγκλωβίστηκαν στα χιόνια σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα στις 4 τα ξημερώματα η παρέα των τεσσάρων κρητικών βρισκόταν στους πρόποδες στα Λειβαδιώτικα Όρη ωστόσο η μη χρήση των αντιολησθιτικών αλυσίδων προκάλεσε τον εγκλωβισμό τους στα χιόνια.

Η παρέα ειδοποίησε την πυροσβεστική που ξεκίνησε αμέσως επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στέλνοντας τέσσερα οχήματα και με τους ανάλογους άνδρες.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως οι πυροσβέστες έχουν εντοπίσει το 4X4 της παρέας ωστόσο δεν μπορούν να το προσεγγίσουν καθώς η περιοχή και οι δρόμοι έχουν πάγο.

Τέλος, η πυροσβεστική απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να έχουν στο αυτοκίνητό τους τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες, ιδιαίτερα όταν έχουν σκοπό να πάνε στα χιόνια.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.