Ποια ερώτηση των δημοσιογράφων εκνεύρισε την Έλλη Κοκκίνου;

 dsaadad

“Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τις σχέσεις, αυτήν την στιγμή”

 

Η δημοσιογράφοι “πέτυχαν” την Έλλη Κοκκίνου, αλλά η συζήτηση μεταξύ τους δεν εξελίχθηκε καλά, καθώς ερωτήθηκε για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη και τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο Απέργη.

 

«Τι να σχολιάσω τώρα; Είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Δε σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Ευχαριστώ! Δεν θέλω καθόλου να επεκταθώ σε αυτό το θέμα!

Ο Πέτρος Απέργης είναι ένας φίλος μου, ο οποίος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Άρα δεν είναι ευγενικό να μιλάω για ένα μη δημόσιο πρόσωπο ερήμην του, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να μιλάω δημοσίως για εκείνον. Άρα θα πρέπει να το σεβαστώ εγώ πάνω απ’ όλα ως φίλη του και εσείς. Άρα δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η ερώτηση. Για δημόσια πρόσωπα έχει κάθε δικαίωμα να ρωτάτε. Για πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιότητα που δεν σας έχουν δώσει επίσης κανένα δικαίωμα, απλά είναι φίλοι μου νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ερώτησης.

Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για σχέσεις αυτή η στιγμή»!

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.