Πετρούνιας-Μιλλούση: Διπλή βάφτιση για τα κοριτσάκια τους!

της Κωνσταντίνας Σαρηγιάννη

145

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους, Σοφία έκανε το πρώτα της βήματα | fthis.gr

Στην Παλαιά Φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Το ζευγάρι είχε αναβάλλει αρκετές φορές λόγω καραντίνας και περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή του στιγμή όμως σήμερα αποφάσισαν να τη ζήσουν. Παρ’ όλο που ο καιρός δεν ήταν και ιδιαίτερα καλός για μία τόσο όμορφη στιγμή, κανένας δεν πτοήθηκε.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 18:00 μ.μ. στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας και λίγο μετά τις 17,30 άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι.

Βέβαια, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι περιορισμοί που επιβάλλει το κράτος και έτσι καλεσμένοι ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς και οι πολύ στενοί φίλοι των ευτυχισμένων γονιών.

Νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, η οποία βαφτίστηκε Σοφία, ήταν ο Χρήστος Μάστορας και ο Βασίλης Λαζαρίδης που είναι παιδικός φίλος του “Άρχοντα των κρίκων”. Όσο για τη μικρή τους, που βαφτίστηκε Ελένη, νονοί ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

Το εκκλησάκι που βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια και τούλια ενώ το θέμα του στολισμού ήταν οι κύκνοι.

536456