Πέτρος Τατσόπουλος: Για 48 ώρες τον αγάπησαν όλοι

Οκτώ ημέρες διήρκεσε το “ταξίδι” του συγγραφέα και πρώην βουλευτή κ. Πέτρου Τατσόπουλου στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ένα ταξίδι μέσα από το οποίο σώθηκε η ζωή του αλλά και η συνείδησή του, όπως ο ίδιος περιέγραψε σε ανάρτησή του στο facebook, λίγες ώρες μετά το εξιτήριό του, χθες το μεσημέρι.

Από πλευράς αμιγώς ιατρικής πάντως ήταν αντικειμενικά ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Ο οξύς διαχωρισμός αορτής, η πάθηση της καρδιάς με την οποία διαγνώστηκε στο Ιπποκράτειο, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου ο 59χρονος συγγραφέας, έχει υψηλή θνητότητα. Αν δεν αντιμετωπιστεί μέσα σε δύο 24ωρα από την στιγμή που εκδηλωθεί ο πόνος, ο ασθενής καταλήγει – οι περισσότεροι ασθενείς καταλήγουν το πρώτο 24ωρο. Ο κ. Τατσόπουλος είχε την… τύχη να εμφανίσει το σύμπτωμα του έντονου πόνου σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση…

Περισσότερα στο: Πρώτο Θέμα

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.