Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς έμαθε η σύζυγός του για το εγκεφαλικό – Γιατί δεν την αφήνουν να τον δει

610

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς έμαθε η σύζυγός του για το εγκεφαλικό – Γιατί δεν την αφήνουν να τον δει

«Μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα»
Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με εγκεφαλικό, μετέφερε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είναι σοβαρή, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί και επέμβαση στα αγγεία, αφού έχει πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως σύμφωνα με τους γιατρούς, ανά πάσα στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ζητήσει να εξεταστεί ιατροδικαστής τον ηθοποιό στο νοσοκομείου, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πρόβλημά της υγείας του, αφού κάποιοι -σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο- λένε πως μπορεί να ψεύδεται για το πρόβλημα υγείας του, προκειμένου να αποφύγει να παραστεί στο δικαστήριο σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει κατάθεση κατά του Φιλιππίδη: «Ανέβηκε πάνω μου γονατιστός»
Δεν αφήνουν την γυναίκα του να τον δει
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, δεν επιτρέπουν στη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου να τον δει στο νοσοκομείο.

«Με εμένα επικοινωνούσε από χθες το βράδυ, μέχρι την ώρα που πήγαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος για την Ελπίδα Νίνου.

«Δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα» συμπλήρωσε.

«Δεν αφήσαν ούτε την γυναίκα του, ούτε τον γιο του. Είναι τυπική αυστηρότητα αστυνομικών» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Πηγή: in.gr