Πέταξε το μωρό του στο ποτάμι και πήγε για ποτό

του Ταξιάρχη Ν.

Τραγωδία στο Μάντσεστερ με ένα μωρό, το οποίο πέταξε στο ποτάμι ο πατέρας του επειδή είχε τσακωθεί με την έγκυο μητέρα του.

Τη ζωή του έχασε ένα μωρό ηλικίας μόλις ενός έτους στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ο πατέρας του στο ποτάμι από γέφυρα επειδή είχε διαμάχη στο σπίτι του με την έγκυο σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις αρχές το μωρό το εντόπισαν ζωντανό μέσα στο νερό, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και αφού το μετέφεραν στο κοντινό Νοσοκομείο της περιοχής για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Παρόλα αυτά, δυστυχώς, το μωρό άφησε την τελευταία του πνοή.

Επίσης με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο μπάρμαν δήλωσε μετά από αυτό το γεγονός: «Ζήτησε να πιει ένα ποτό αλλά είπε ότι δεν είχε χρήματα. Αμέσως μετά πολλοί άνθρωπο μπήκαν στο μαγαζί και φώναζαν ότι ένα μωρό εντοπίστηκε στο ποτάμι. Ο άντρας απλά καθόταν εκεί και παραδέχτηκε σε έναν άλλο πελάτη ότι είχε πετάξει το μωρό του στο ποτάμι».

Ο άνδρας στη συνέχεια συνελήφθη και αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πληροφορίες – φωτογραφία: gazzetta plus.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.