Πέντρο Πασκάλ: «Έπαθα μόλυνση όταν φαν του Game Of Thrones έβγαζαν σέλφι με το δάχτυλό τους στα μάτια μου»

451

pedro_paskal93

Ο ηθοποιός θυμήθηκε την «Όμπεριν Μαρτέλ» εποχή και την αναγνωρισιμότητα που είχε, μετά τη viral σκηνή του θανάτου του ήρωα

Ο Πέντρο Πασκάλ έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στο «Last of Us», αλλά και πριν από αυτό είχε λάβει συμμετοχή σε μία ακόμη μεγάλη παραγωγή.

Ο ηθοποιός είχε έναν από τους πιο αποκρουστικούς ρόλους στο «Game of Thrones». Ο χαρακτήρας, Όμπεριν Μαρτέλ, που υποδύθηκε, πέθανε όταν ο «Mountain» του έβγαλε κυριολεκτικά τα μάτια και του συνέθλιψε το το κρανίο.

Η σκηνή του θανάτου του Μαρτέλ έγινε viral και όταν οι φαν τον συναντούσαν στον δρόμο, του ζητούσαν να βγάλουν μία φωτογραφία, αλλά με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Αυτός ο τρόπος, είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μολυνθεί στα μάτια του.

Μιλώντας στο «Actor’s Roundtable» του Hollywood Reporter είπε: «Θυμάμαι, στην αρχή, εξαιτίας του Game of Thrones και του τρόπου με τον οποίο πέθανε ο χαρακτήρας μου… οι άνθρωποι ήθελαν να βγάλουν σέλφι με τον αντίχειρά τους στα μάτια μου. Και στην αρχή, ήμουν τόσο ένθερμος και χαρούμενος για την επιτυχία του χαρακτήρα στη σειρά, και τους άφηνα! Και θυμάμαι ότι έπαθα μια μικρή μόλυνση στα μάτια».

pedro_pascal_got