Πειθαρχικό έλεγχο ζήτησε ο Βερβεσός μετά τη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία

79

vervesosΈγγραφο του κ. Βερβεσού στον πρόεδρο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήση Κωνσταντίνου, με το οποίο ζητά διερεύνηση των αναφερόμενων περί σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία»

Άμεσα παρενέβη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός στο θέμα της σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία».

Ειδικότερα, ο κ. Βερβεσός απέστειλε έγγραφο στον πρόεδρο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήση Κωνσταντίνου, με το οποίο ζητάει άμεσα να διερευνήσει τα αναφερόμενα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περί σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία» σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζύγου του.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Κωνσταντίνου καλείται για να διαπιστώσει τυπικά, καθώς είναι πλέον γνωστά τα στοιχεία του, την ταυτότητα του δικηγόρου και εν συνεχεία να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα προκειμένου να αποφασίσει αν θα κινήσει ή όχι πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.