Πάτρα: Το πανάκι δίνει απαντήσεις για τον θάνατο της Ίριδας

  321

  Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων σε Ίριδα και Μαλένα έδειξαν πως δεν ευθύνεται για τον θάνατό τους κάποια τοξική ουσία – Στοιχείο – «κλειδί», το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας – Τι έδειξε

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα τη στιγμή που η  Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, για την ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας.

  Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων σε Ίριδα και Μαλένα, έδειξαν σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν ευθύνεται για τον θάνατό τους κάποια τοξική ουσία. Αντιθέτως, το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων που παραδόθηκε στους υπεύθυνους για την έρευνα ιατροδικαστές, οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα δύο κοριτσάκια υπέστησαν ασφυκτικό θάνατο.

  Η αποκάλυψη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τον θάνατο του βρέφους, της Ίριδας 6 μηνών, σόκαρε.

  Στοιχείο – «κλειδί», το πανάκι του παιδιού που βρέθηκε στην κούνια του. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδειξαν ότι η στάμπα πάνω του δεν ήταν αίμα από το τραύμα στο στόμα του αλλά διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες, δηλαδή υγρό από πνεύμονες μαζί με αίμα, που προκλήθηκαν από έντονη πνευμονορραγία, που σημαίνει απλά πνευμονικό οίδημα από ασφυξία.

  Την εικόνα αυτή ολοκληρώνει και το μήνυμα που έστειλε η κατηγορούμενη στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας που κρατούσε πάντα στον ύπνο της.

  Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα (ιατροδικαστής που νεκροτόμησε το βρέφος στην Πάτρα). Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

  Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

  Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω.

  Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα