Πάτρα: «Σφίγγει» ο κλοιός στο θρίλερ των παιδιών

207

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εκταφής των σορών της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Οι θάνατοι των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα ερευνώνται από τους ιατροδικαστές, οι οποίοι θα παραδώσουν το πόρισμά τους μετά και την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα, που διενήργησε τη νεκροψία της μικρής Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ενώ ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, προαναγγέλλει ότι θα αποκλειστεί η περίπτωση της αγενεσίας βλεφοκόμβου που αποδόθηκε αρχικά ως αιτία θανάτου του βρέφους.

Ραγδαίες εξελίξεις

Ήδη η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που εξέτασε της σορό της μικρής Μαλένας, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η ιατροδικαστής είχε διαγνώσει ηπαττική ανεπάρκεια στο 3,5 ετών παιδί, όμως με τα σημερινά δεδομένα ζήτησε να γίνει έρευνα σε βάθος, ακόμη και εκταφή της σορού, για να διαπιστωθεί αν πίσω από τον θάνατο του παιδιού, κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Τοξικολογική

Υπενθυμίζεται πως ήδη γίνεται τοξικολογική εξέταση στα όργανα της μικρής Μαλένας, στο εργαστήριο τοξικολογίας του ΑΠΘ και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr