Πατήσια: Στο νοσοκομείο 11χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από ανήλικους σε δημοτικό

229

patisia_ksylodarmos_xr

Οι ανήλικοι τον πλησίασαν και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο συμβάν μεταξύ τους, όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν λυσσαλέα

Απίστευτο περιστατικό ωμής βίας σε Δημοτικό σχολείο στα Πατήσια με θύμα 11χρονό μαθητή. Αστυνομικοί μετέβησαν χθες στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται από την Τετάρτη ο μαθητής και έλαβαν κατάθεση από τη μητέρα, για το τι συνέβη στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου και το παιδί οδηγήθηκε λιπόθυμο από το ξύλο στο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr και την καταγγελία της μητέρας, όλα ξεκίνησαν το πρωί της 26ης Απριλίου.

Το παιδί βρισκόταν στο 101 Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, επί της οδού Πολυδούρη στα Άνω Πατήσια όταν στις 12:45, ομάδα ανηλίκων τον πλησίασαν και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο συμβάν μεταξύ τους, όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν λυσσαλέα με μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα το παιδί να λιποθυμήσει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα του, και ο μαθητής με την 49χρονη, μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων προκειμένου να καταγράφει το συμβάν. Η μητέρα έδωσε κατάθεση για το τι ακριβώς της είχε πει το παιδί της όμως το αγοράκι δεν ήταν σε θέση να καταθέσει καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος φέρει τραύματα σε όλο το σώμα χωρίς ωστόσο η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μετέβησαν στο νοσοκομείο οπου τους ανέμενε η μητέρα του παιδιού και πήραν κατάθεση από το αγοράκι.