Παρίσι: Σήμανε συναγερμός έπειτα από τηλεφώνημα ότι κυκολφορεί ένοπλος σε εμπορικό κέντρο

563

Εκκενώθηκε το εμπορικό κέντρο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένοπλος μπορεί να είναι οπλισμένος με καλάσνικοφ.

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα ότι κυκλοφορεί ένοπλος σε εμπορικό κέντρο

Οι αστυνομικοί χτενίζoυν την περιοχή «La Defense» αναζητώντας τον ένοπλο, ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία του Παρισιού, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

«Ψάχνουμε για έναν ένοπλο στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή La Defense», δήλωσε πηγή της αστυνομίας.

Το εμπορικό κέντρο, το οποίο στεγάζει περίπου 230 καταστήματα στην περιοχή των δυτικών προαστίων του Παρισιού, Hauts-de-Seine, εκκενώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Παρισιού.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, πολλοί υπάλληλοι του εμπορικού κέντρου έχουν ταμπουρωθεί στο χώρο εργασίας τους. Οι αρχές συστήνουν στους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Ως «μέτρο ασφαλείας», έχουν κλείσει προσωρινά οι σταθμοί του μετρό στην περιοχή La Défense , όπως γράφει η εφημερίδα Le Figaro.

Πληροφορίες που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζουν ότι ο ένοπλος μπορεί να είναι οπλισμένος με καλάσνικοφ με τις επίλεκτες δυνάμεις της χώρας να μεταβαίνουν στο σημείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien», ένας υπάλληλος του εμπορικού κέντρου τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα του Παρισιού για να αναφέρει ότι είδε έναν ύποπτο άνδρα να κρατάει όπλο. Έκλεισαν τα σχολεία γύρω από το εμπορικό κέντρο στην περιοχή «La Defense».

Πηγή: protothema.gr